Dames E&O verliezen ook zonder Mike van Rooden

EMMEN – Ook onder het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi zijn de vrouwen van E&O er niet in geslaagd te winnen. In Emmen werd van directe concurrent Borhave met 27-17 verloren.

Door de nederlaag blijft E&O een na laatste in de eredivisie. Na een gelijk opgaande beginfase sloegen de gasten uit Borne het eerste gaatje van de wedstrijd met twee doelpunten voorsprong. 2-4. E&O had een paar keer pech dat het de lat raakte. Omdat ook Borhave de nodige kansen miste, bleven de Emmenaren in het spoor van de ploeg uit Overijssel.

Vlak voor rust kwam E&O met 12-12 op gelijke hoogte., maar ging toch met een 15-13 achterstand de rust in. Na rust bleef E&O slordig spelen en liep Borhave uit naar een 21-16 voorsprong. Borhave kreeg steeds meer zelfvertrouwen en liep verder uit, terwijl E&O nauwelijks nog het doel wist te vinden. Borhave won uiteindelijk eenvoudig met 27-17.