Heren Oosting E&O zeker van Play-offs

EMMEN – De heren van Oosting E&O heben zich zaterdagavond na een vrij eenvoudige zege op Hellas geplaatst voor de play-offs om de landstitel en daar aan gekoppeld een plek in de BENE-League. In Emmen werd het na een ruststand van 14-13 uiteindelijk 26-17.

Topschutter werd debutant Marko Vidovic met negen treffers. E&O, zonder de zieke Toby Trouw, speelde een matige eerste helft en keek zelfs even tegen een 5-7 achterstand aan. zich niet zo gek, want het was een toch een soort van oefenduel voor ons. Het was de eerste na de winterstop, zonder Toby en met Marko die meteen startte in de basis. Dan is het logisch dat het even wennen is. In de tweede helft werd het uiteindelijk toch nog een ruime overwinning. De club uit Emmen heeft nu 32 punten uit 18 duels. De enige ploeg die E&O nog uit de play-off kon houden is Houten dat nog op gelijke hoogte kan komen in punten, maar het doelsaldo van E&O is +162 en dat van Houten +47.

De boomlange linkeropbouwer liet zien over een uitstekend schot te beschikken, scoorde de eerste goal van de avond en nam zijn verantwoordelijkheid in de dekking.(Foto: Harwin de Jonge)