Tophandbal net over de grens

NORDHORN-LINGEN - Nu de herstart van het handbalseizoen ’16-’17 in de 2e bundesliga voor de deur staat is het tijd voor een korte terugblik.

De laatste 3 wedstrijden van 2016 leverden de HSG Nordhorn-Lingen 3 punten op. Thuiswinst op Neuhausen, een uit- nederlaag bij Hamm en een gelijkspel voor ruim 2000 toeschouwers op 2e Kerstdag in Lingen tegen Dessau. Hierdoor staat de HSG op een keurige 7e plaats met 20 punten. Zeker gezien het smalle kader en de vele blessures voorwaar een prima prestatie. Men kijkt dan ook tevreden terug op de eerste seizoenshelft.

Maar het kan altijd beter. De HSG staat wat het aantal toeschouwers betreft wel in de top-5. En daar wil de spelersgroep ook naar toe, als het kan met mooi handbal. Wilt U erbij zijn? De volgende thuiswedstrijden hebben aan spanning vast veel te bieden. Op vrijdag 17 febr. Ontvangt de HSG in het Euregium in Nordhorn de huidige nr. 8, de THSV Eisenach, aanvang 19.30 uur.

En op zaterdag 25 febr. , opnieuw in het Euregium in Nordhorn komt de huidige en verrassende koploper de TV Hüttenberg op bezoek. Aanvang eveneens 19.30 uur. Beide wedstrijden gingen uit overigens verloren. De spelersgroep heeft dus wat recht te zetten en is dat ook zeker van plan. En nu verder maar hopen op een lange blessure- en ziekte vrije periode.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda