Eerste thuisnederlaag voor Oosting Recycling E&O

EMMEN - De mannen van Oosting Recycling E&O zijn in de staart van de reguliere competitie tegen de eerste thuisnederlaag van het seizoen aan gelopen.


Lions 2 bleek in Emmen te sterk voor de ploeg van Edwin Kippers: 27-30. De start van de groen/witten was furieus. Via drie goals van Rick Wielage stond een comfortabele voorsprong op het bord (6-1). In het vervolg kwamen de Limburgers sterk terug tot 10-10. Na een ruststand van 13-11 greep E&O de leiding, maar na 21 – 21 nam Lions 2 het initiatief over. De laatste vijf minuten van de wedstrijd waren aangebroken en met een stand van 23-23 was alles nog mogelijk. OCI-LIONS keerde de wedstrijd in hun voordeel, ze doorbraken de verdediging van E&O en bouwden voor het eerst een voorsprong op van twee doelpunten. Dit gaven de talenten niet meer uit handen en de stand werd uitgebreid naar een vier doelpunten. E&O deed in de laatste minuut nog iets terug, maar de wedstrijd eindigde met 30-27 in het voordeel van OCI-LIONS 2.


Nieuweling Marko Vidovic torend hier hoog boven iedereen uit, maar kon in deze wedstrijd de hoge verwachtingen van hem nog niet waar maken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda