Gemankeerd Hurry-Up stunt tegen landskampioen

SITTARD - Hurry-Up heeft een bijzondere prestatie geleverd door Lions in eigen huis met 28-23 te verslaan. Coach Vlijm beschikte vijftig minuten lang over één wisselspeler.

Zonder de geblesseerde Litouwers Trainavicius en Bernatavicius werd aangetreden tegen de landskampioen. Na tien minuten voegde ook Katsikis zich aan de lappenmand toe, door bij een verrassende 3-6 voorsprong met een enkelblessure het veld te verlaten.

Onbevangen scoorden de oranjehemden er lustig op los, terwijl doelman Hemmes voornamelijk in de eerste helft moeilijk te kloppen was.

Met hoekspelers Berendsen en Falke in de opbouwrij en linkshander Mik op de linkerhoek werd bij 9-14 gerust. In de tweede helft kwam Lions goed en snel terug tot 19-19. Waar de Limburgse thuisploeg veel fouten ging maken bleef Hurry Up onbevangen spelen. In de 23e minuut wist Hurry Up weer een gat van drie doelpunten te slaan, 21-24, wat met nog vijf minuten op de klok werd uigebouwd naar vier doelpunten. In de laatste minuten maakte Hurry Up nog twee doelpunten en werd de eindstand bepaald op 23-28. Man of the Match werd Hurry Up doelman Sven Hemmes..