Trainavicius helpt Hurry-Up aan zege

ZWARTEMEER - Hurry-Up heeft de laatste thuiswedstrijd in de BENE-League winnend afgesloten: 30-26. Tegen Olse Merksem keerde Vaidas Trainavicius in stijl terug.

De uitwedstrijd werd ruim met 31-21 verloren. In Zwartemeer bleef de formatie van Martin Vlijm constant aan de goede kant van de score. Een gelukkige Bart Mik zorgde bij een 16-14 stand vlak voor rust voor een gaatje. Na de hervatting bracht Vlijm Trainavicius binnen de lijnen. Hersteld van een ribblessure mocht de Litouwse spelmaker ritme opdoen in aanloop naar de aanstaande Europese duels tegen MSK Povazska Bystrica.

Vertrouwd zigzagde de middenopbouwer door de defensie van Olse Merksem. Door een tweetal tijdstraffen kwamen de gasten uit Antwerpen, met voormalig Hurry-Up-speler Popov in de selectie, van 25-20 terug tot 26-24. Met een heerlijke draaibal maakte topscorer Tommie Falke aan alle onzekerheid een eind. De hoekspeler kwam uiteindelijk tot negen doelpunten.Martin Vlijm, coach van Hurry-Up had na afloop complimenten voor zijn team.

In de midweek spelen de oranjehemden het laatste duel in de grensoverschrijdende competitie tegen Achilles Bocholt, daarna reist het team op vrijdag af naar Slowakije. Op zaterdag wacht het uitduel in de achtste finale van de Challenge Cup. Acht dagen later is de return in Emmen. De play-offs, waarin het Nederlands kampioenschap en plaatsing voor de BENE-League te verdienen zijn, starten in maart.


Vertrouwd zigzagde de middenopbouwer door de defensie van Olse Merksem en bediende Trainavicius cirkelloper Sjoerd Boonstra in de tweede helft op maat.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda