Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Niet te geloven, wat een prestatie! En een groot compliment aan het team en de technische staf, onder leiding van trainer Heiner Bültmann, van de HSG Nordhorn-Lingen!!! Een klein kader, 4 spelers uit de roulatie, deels zelfs 5, en niet de minst belangrijke, en dan dit presteren tegen de top van de tweede bundesliga.

Van de laatste 4 wedstrijden, waarvan 2 uit tegen de nrs. 1 en 3 ( Bietigheim en de koploper Tus N. Lübbecke ) en 2 thuis tegen Eisenach en de nr. 2 ( Hüttenberg ) werden maar liefst 5 punten behaald!

De koploper Tus N.-Lübbecke had in eigen hal zelfs nog geen punt verspeeld, maar de HSG Nordhorn-Lingen won wel. Geen wonder dat het publiek ( bijna 2000 toeschouwers ) in het Euregium bij de laatste thuiswedstrijd tegen Hüttenberg de ploeg 60 minuten lang hartstochtelijk aanmoedigde.

Na de altijd moeilijke uitwedstrijd bij Emsdetten ( derby ) volgen dan weer 2 thuiswedstrijden, waarbij de HSG opnieuw rekent op vele enthousiaste fans. Allereerst op zaterdag 11 mrt. A.s. in de Emsland Arena in Lingen, aanvang 19.30 uur, tegen de prima presterende debutant HSG Konstanz en dan op zondag 19 mrt. In het Euregium in Nordhorn tegen Tus Ferndorf, met de ex-Hurry Up speler Jort Neuteboom in de gelederen. Aanvang van deze wedstrijd is , zoals meestal op zondag, om 17.00 uur. Een wedstrijd bezoeken van de HSG Nordhorn-Lingen is altijd de moeite waard!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda