Handbalgrootheid Galouza verlengt bij E&O

EMMEN - Hoe blij kun je zijn wanneer je als club of keeper de eer hebt om te morgen werken met een handbalgrootheid als Anatoli Galouza. De Wit-Rus is al tientallen jaren verbonden aan E&O. Als keeper en vervolgens als keeperstrainer.


Wie in Nederland kan er zeggen dat hij, ook nog als aanvoerder, de Champions League beker in de lucht heeft gehouden?. Tja, voor de show in een museum wellicht. Maar voor Anatoli Galouza was het allemaal echt, als keeper van Minsk. Zowel met zijn voormalige club als met het nationale team, van de voormalige Sovjet Unie, behaalde in de jaren 80 grote successen. Het vormde hem tot de man die hij nu is. Zeer bescheiden over zijn prijzen, niet scheutig met complimenten maar een open en eerlijk mens. Een warme persoonlijkheid met passie voor zijn sport en voor de mensen om hem heen.

De club en Galouza kwamen deze week een contractverlening voor 3 jaar overeen. Ook de komende seizoenen mogen de doelmannen en vrouwen zich weer verheugen op de zware trainingen van Galouza. Het woord verheugen is absoluut op z’n plaats. Het is voor iedereen binnen E&O een eer om met deze handbalkenner te mogen werken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda