Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen blijft helaas niet verschoond van pech dit seizoen. Zo heb je jarenlang nauwelijks te klagen over blessures in je kader en zo komt alles in één seizoen. Kon ik in mijn vorige bericht nog vermelden dat de ziekenboeg begon leeg te lopen, nu moest de HSG Nordhorn-Lingen in de uitwedstrijd bij Saarlouis Jens Wiese, uitgerekend weer een opbouwspeler, missen door een blessure.

Dat betekende veel verschuivingen in het team, met spelers op posities die zo meestal niet bezetten. Geen wonder dat het dan in het begin van de wedstrijd niet loopt. En een tegenstander in degradatie-nood, Saarlouis, profiteert daar dan van. Op karakter, een sterk wapen van de HSG, komt men toch terug en houdt men het lang vol. Tot kort voor het einde een gelijke stand, maar uiteindelijk komt de HSG net te kort.

Gevolg: onnodig verlies ( 33-31 ). En een 8e plaats in de stand. Op zich heel knap, gezien de personele situatie. Na de derby tegen de WHV en de uitwedstrijd bij Tusem Essen speelt de HSG Nordhorn-Lingen de volgende thuiswedstrijd in het Euregium op zondag 23 april tegen HC Empor Rostock. Aanvang van deze wedstrijd is zoals gewoonlijk op zondag om 17.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda