Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen

Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen. Beide partijen kwamen vandaag een nieuw verbeterd contract overeen. De 27-jarige rechteropbouwer twijfelde om langer door te gaan in het eerste herenteam van de Zwartemeerders, omdat zijn baan als accountmanager en het bedrijven van topsport steeds lastiger werd te combineren.


Door het nieuwe contract gaat Suelmann minder werken en kan hij zich nog meer richten op 'zijn' Hurry-Up. Suelmann maakt sinds zijn 15e onderdeel uit van de selectie. Momenteel is hij bezig aan zijn twaalfde seizoen in de hoofdmacht van Hurry-Up. Suelmann komt uit de jeugdopleiding van de club uit Zwartemeer en groeide uit tot international.

Trainavicius
Vaidas Trainavicius blijft, ondanks buitenlandse interesse, volgend seizoen handballen bij Hurry-Up. De 28-jarige Litouwer heeft een doorlopend contract bij de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. De topsportcommissie is druk bezig met de selectie voor het volgende seizoen en verwacht de komende periode met meer nieuws naar buiten te kunnen treden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda