Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Wat een wedstrijd en wat een inzet van de mannen van de HSG Nordhorn-Lingen! Promotie kandidaat Rimpar Wölfe kwam er eigenlijk niet aan te pas in de Emsland Arena in Lingen. Na een ruststand van 13-11 won de HSG uiteindelijk meer dan verdiend met 26-22 en de uitslag had zelfs nog hoger uit kunnen, misschien wel moeten, vallen.


In de fase dat keeper Buhrmester een aantal uitstekende reddingen verrichtte, miste de HSG enkele opgelegde kansen, waaronder breaks en een 2-tal 7 meters. Topscorer van deze wedstrijd werd Lasse Seidel met 11 treffers, terwijl de Oranje jongens Patrick Miedema en Nicky Verjans resp. 6 en 5 goals maakten. Na de uitwedstrijd bij Neuhausen breekt echt de eindfase van de competitie aan met de thuiswedstrijd tegen de ASV Hamm. Streekgenoot Hamm komt op zondag 28 mei a.s. naar het Euregium in Nordhorn. En dat is tevens de laatste thuiswedstrijd in het Euregium voor dit seizoen! Aanvang van deze wedstrijd is om 17.00 uur.

Rest dan nog wel een uitwedstrijd bij Dessau, alvorens echt de laatste partij van dit seizoen plaatsvind en wel in de Emsland Arena in Lingen en wel op zaterdag 10 juni, aanvang om 18.00 uur. Tegenstander is dan de SG Leutershausen. Zoals gebruikelijk na de laatste thuiswedstrijd worden dan de vertrekkende spelers, als die er zijn, uitgezwaaid en eventuele nieuwelingen welkom geheten.

Daarover zal ik U later nog berichten. De HSG staat met 36 punten nu op een 7e plaats en kan vrijuit spelen. Eens kijken of de HSG Nordhorn-Lingen het punten totaal van vorig seizoen kan benaderen of overtreffen. Vorig jaar eindigde de HSG op een 8e plaats met 44 punten uit 40 wedstrijden. De competitie bestond toen echter uit 21 ploegen! Misschien bent U er wel bij om het mee te maken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda