Meer dan 100 wijnen uit alle landstreken tijdens Wijnfestival Emmen.

Nog een kleine 3 weken te gaan voordat op zaterdag 18 november het Wijnfestival Emmen van start gaat in de Grote Kerk in Emmen. De kaarten voor de avondsessie (20.00 - 23.00 uur) zijn al bijna uitverkocht, voor de middagsessie (16.00 â


Alle deelnemende wijnhandelaren zijn inmiddels bekend gemaakt, dat zijn: ‘Wijnpakhuis’, in het Wijnpakhuis liggen een kleine 1000 bijzondere wijnen, een smaakvolle selectie hiervan gaat mee naar Emmen, De Kelder van de Coningh met 100% verrassende Oostenrijkse wijnen, Vino dei Colli met een grote passie voor Italiaanse wijnen, Altijddebestewijn.nl met uitsluitend wijnen van topkwaliteit uit Duitsland, de hoogwaardige wijnen van ‘Een Wijnproeverij op Locatie’ zijn een klasse apart; internationale onderscheidingen en medailles bevestigen de hoge kwaliteit van de wijnen.

Alom bekend in de wijde omgeving van Emmen is natuurlijk Slijterij Wijnhuis van den Bos en deze heren nemen maar liefst dertig fantastische wijnen mee naar de Grote Kerk op 18 november, de Kasteelhoeve uit IJhorst en Rock ’n Rolle wijnen uit Dalen zijn ook van de partij en Warmolts Wijnen geeft alvast een sneak pre-tasting van wat je in het wijnglas kunt verwachten wanneer het ‘Restaurant/Wijnbar De Drommedaar’ volgend voorjaar haar deuren heropent… kortom; wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Wijnfestival Emmen.

De organisatie van Wijnfestival Emmen bestaat uit Anouk de Raaf, Marchien Naber en Leonie Pluyter. Samen zijn zij ook verantwoordelijk voor de organisatie van onder andere de evenementen MM Culinair, Curaçao Culinair en BARREL Food Truck Fest. En zoals we van deze dames mogen verwachten is er dus ook aan lekkernijen voor bij de wijnen gedacht: oesters, chocolade, charcuterie plankjes, verschillende soorten kazen, etc. U kunt alles kopen met consumptiemuntjes die in de Grote Kerk verkrijgbaar zijn (cash & pin). Tickets voor het Wijnfestival Emmen zijn voor €15,- p/st verkrijgbaar via www.emmenculinair.nl/wijnfestival-emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda