Hurry-Up komt tekort tegen Volendam

HANDBAL - In Zwartemeer liep Hurry-Up tegen een nieuwe nederlaag aan. Volendam trok in de Concrete Peaple Arena met 27-30 aan het langste eind. De zieke Joel Huesmann werd prima vervangen door de 19-jarige Duitser linkeropbouwer Alexander von Eitzen. Via 4-0 leek Hurry-Up op weg naar een goed resultaat. Nog voor rust kwam Volendam op gelijke hoogte. 13-13.

De gasten uit Noord-Holland gingen met een 16-18 stand de rust in. Ook in de tweede helft bleef Volendam aan de goede kant van de score. Bij 20-23 liet de thuisploeg enkele mogelijkheden onbenut en kwam in de slotfase adem tekort voor de aansluitingstreffer.

Waar oud-E&O’ers Jan Josef en Leon van Schie op overtuigende wijze het net vonden, lukte dat de Zwartemeerders niet. Door de nederlaag is het seizoen voor Hurry-Up eigenlijk voorbij. De final four van de BENE-League en de strijd om het vaderlandse kampioenschap zijn buiten handbereik.

Terwijl Tommie Falke en Leon van Schie al kijken waar de bal heen moet waagt Ronald Suelmann, zwaar gehinderd door Jan Josef een schot en scoorde.