Hurry-Up kan koploper Bocholt lang bijbenen

ZWARTEMEER – In de Beneliga verloor Hurry-Up met 23-26 van Achilles Bocholt Hurry-Up kon de Belgische lijstaanvoerder van de BENE-League heel lang bijbenen en stond er halverwege 9-11 op het scorebord. De achterstand werd na de hervatting snel weggepoetst door doelpunten van Trainavicius. De Litouwer nam de oranjehemden vertrouwd bij de hand.

Een kwartier voor tijd grepen de mannen van Vlijm eventjes de voorsprong. Clubicoon Suelmann, die bekend maakte zijn contract met een jaar te verlengen in Zwartemeer, zette de 20-19 op het scorebord. Met een serie stops deed ook doelman De Knegt een duit in het zakje. Tien minuten voor tijd schakelde Achilles Bocholt naar de hoogste versnelling en werd het binnen en enkele minuten 21-22 en werd de eindstand nog 21-25.

Trainavicius ook in deze wedstrijd weer de drijvende kracht bij de Zwartemeerder weet hoog opspringend één van zijn 7 doelpunten te scoren.