Suelmann en Falke verlengen contract bij Hurry Up

ZWARTEMEER - Ronald Suelmann en Tommie Falke hebben in de afgelopen week overeenstemming met JMS Hurry-Up bereikt over een verlenging van hun contract. De 28-jarige opbouwer tekende bij voor zijn 14e seizoen in de hoofdmacht van de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer.


Suelmann groeide met zijn onverzettelijkheid en doorzettingsvermogen uit tot een boegbeeld van de club. In 2005 maakte hij als 15-jarige zijn debuut in het eerste team van de Zwartemeerders. Suelmann: “Dit is mijn club en ik geloof in de plannen voor het volgende seizoen

JMS Hurry-Up is ook volgend seizoen verzekerd van de diensten van Tommie Falke. De 25-jarige hoekspeler heeft zijn contract met een seizoen verlengd bij de Zwartemeerse BENE-League deelnemer. Falke kwam in 2014 over van E&O en groeide in Zwartemeer uit tot publiekslieveling en international.

De handballer uit Barger-Oosterveld stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar koos voor een langer verblijf bij JMS Hurry-Up. Falke: "Ik kom hier uit op het hoogste niveau en ik heb het goed naar mijn zin bij JMS Hurry-Up. Ik zie geen reden om te vertrekken."

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda