Gehavend SVV’04 moet hoofd buigen voor USV

SCHOONEBEEK - Er was voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen USV uit Nieuwleusen een lunch georganiseerd voor de selectie en staf van SVV’04. Het team reisde daarna met een goed gevulde maag en goede moed af naar Nieuwleusen, de 3 punten moesten vandaag maar weer eens een keer meegenomen worden naar Schoonebeek. Het werd echter vanmiddag een teleurstelling voor het team van SVV’04, en de vele meegereisde Schoonebeker supporters. USV won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2

De toch al ten gevolge van langdurige blessures sterk uitgedunde selectie van SVV’04 moest vanmiddag worden aangevuld met 2 spelers uit het JO19 team, en zelfs “oud spits en topscorer “ van SVV’04 Mark Heijnen werd van stal gehaald, en stond vanmiddag noodgedwongen op het wedstrijd formulier. Na een begin fase waar zowel voor SVV’04 als USV een aantal kleine kansen werden genoteerd, was het toch USV dat binnen een kwartier op een 2-0 voorsprong kwam.

Voor rust kwam SVV’04 nog wel terug tot 2-1 door een fraai doelpunt van Anne de Jonge, die uit een vrije trap de bal in de linker bovenhoek deed belanden achter de keeper van USV. De Schoonebeekse supporters hoopten dat er in de 2e helft een fanatieker en feller SVV’04 uit de kleedkamer zou komen, maar het was USV dat de score verder wist uit te bouwen naar 4-1. Jessie Rotmensen bracht SVV’04 terug in de wedstrijd door uit een goede voorzet de 4-2 binnen te koppen.

“Good old” Mark Heijnen, Mathijs Landman en JO19 speler Stan Sibon werden in het resterende deel van de 2e helft ingebracht. Naarstig ging het team op zoek naar de aansluitingstreffer, het was echter USV in de persoon van Jorden Zunnebeld die SVV’04 de genade klap uitdeelde en met zijn doelpunt de uiteindelijke eindstand van 5-2 op het scorebord liet aantekenen.

De laatste 10 minuten moest SVV’04 de wedstrijd zelfs met 10 man uitspelen, dit door het uitvallen van spits Anne de Jonge, hij moest het veld met een ernstige schouder blessure verlaten. De personele problemen stapelen zich hierdoor op bij SVV’04, die inmiddels 3 vaste basisspelers langdurig in de ziekenboeg heeft zitten. Het lijkt er op dat het de komende dagen puzzelen wordt voor Trainer Arthur van de Veen en zijn staf om met een SVV’04 waardig elftal de komende wedstrijden en het seizoen uit te kunnen spelen.