Frans Engels trainer/coach Oosting E&O 2

EMMEN - Frans Engels is de nieuwe trainer/coach van Oosting E&O 2. Ook gaat hij heren 1 trainer Freek Gielen assisteren bij de trainingen. Het tweede herenteam werd het afgelopen seizoen, onder leiding van Freek Gielen, kampioen van de 2edivisie en komt na de zomer uit in de eerste divisie.Frans Engels keert terug bij de club waarvoor hij het verleden al vele jaren actief was. Als doelman in de succesvolle kampioensjaren en later als coach in de jeugdopleiding van de club.
De wens van de clubleiding, een ervaren coach voor het tweede herenteam, gaat in vervulling. Frans Engels is gepokt en gemazeld in het handbal. Begonnen als keepertrainer bij Hurry Up, gewerkt met o.a. Guido Rink, Bart van Huisstede en Tom Grouwe.

Toen volgde de overstap naar E&O waar hij naast Jeugd coördinator ook trainer van de A, B en C-jeugd werd. Hij stond, samen met Edwin Kippers en later Freek Gielen, aan de wieg van de successen van de E& O jeugdopleiding. Vanuit de opleiding vonden veel spelers de weg naar de verschillende nationale selecties.

Engels is een duizendpoot. Leeft voor handbal. Naast zijn trainerschap bij E&O was hij in die periode ook assistent en keepertrainer bij het NHV-afdeling Noord. Ook was hij keepertrainer in Duitsland bij zowel HSG Nordhorn 2 (en A-jeugd) en SG Neuenhaus/Uelsen.

Het afgelopen seizoen was hij trainer/coach van de Heren A-jeugd van de Duitse 2ebundesliga club HSG Nordhorn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda