Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. Met de nieuwelingen in de aanval erbij ( Pöhle en Possehl ) is het nu gevarieerder en schotvaardiger. Achter keeper Bührmester ( vorig jaar beste keeper van de 2e bundesliga ) staat dit seizoen Bart Ravensbergen, de keeper van de Oranje Heren. Een uitmuntend keeperskoppel.

Mede hierdoor won de HSG zijn beide eerste wedstrijden van het nog prille seizoen. Uit met 33-20 van en bij de TV Emsdetten en thuis van het uit de 1e bundesliga gedegradeerde TV Hüttenberg met 34-27. Door een beter doelsaldo is de HSG Nordhorn-Lingen zelfs lijstaanvoerder.

Na de moeilijke uitwedstrijd bij HSC Coburg ( zat. 08 sept. ) is de volgende thuiswedstrijd weer in het Euregium in Nordhorn en wel op zat. 15 sept. A.s. Om 19.30 uur is de VFL. Eintracht Hagen dan de tegenstander. Ook voor alle Nederlandse handbal fans in de regio wordt het bezoeken van een wedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen steeds interessanter.

In deze jaargang maken maar liefst 5 Nederlandse internationals deel uit van de selectie van trainer Heiner Bültmann. Aanvoerder Nicky Verjans, Patrick Miedema, Toon Leenders, Alec Smit en nu dus ook keeper Bart Ravensbergen. Wat belet U nu nog om te komen kijken naar een wedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda