JD Techniek Hurry-Up laat punt liggen bij seizoenstart

ZWARTEMEER - Afgelopen weekend is het handbalseizoen weer voorzichtig van start gegaan met onder anderen de BENE-Leaque en de Eredivisie. In de BENE-Leaque moest TD Techniek Hurry-Up het in de thuiswedstrijd opnemen tegen het Belgische Visé.

Helaas voor de mannen van het trainersduo Tim Remer en Manuel Kremer verloren de Zwartemeerder na een 11-16 ruststand nipt met 27-28. Hurry Up kwam in het verloop van de tweede helft nog wel goed terug door onder anderen doelpunten van René Jaspers en een aantal goede reddingen van doelman Jan Sega. Steeds als de aansluiting er weer was wisten de Belgen de voorsprong weer naar drie of vier te brengen.

In de slotfase leek Hurry Up toch nog een punt te pakken, want een minuut voor tijd wist Tommie Falke met de aansluitingstreffer het publiek nog even op de banken te krijgen. Een foute pass over de cirkel betekende balverlies en wist Visé de nipte voorsprong over de tijd te tillen. Eindstand 27-28. Komend weekend is Callant Tongeren in België de volgende tegenstander.

Tommie Falke van Hurry Up wordt hier bijna gekeeld door enkele keihard verdedigende Belgen als hij een opening probeert te vinden.