Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Helaas een wijziging in de aanvangsdag van de eerstvolgende thuiswedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen. De wedstrijd tegen de HC Elbflorenz in de Emsland Arena in Lingen is verplaatst van zaterdag 20 oktober naar vrijdag 19 oktober 2018. De wedstrijd begint wel om 19.30 uur. Ondertussen heeft de HSG zijn 4e nederlaag geleden, waarvan de 3e in een uitwedstrijd en allemaal tegen de top 4 van de ranglijst.

Zaterdag won de nr. 4 TUS Ferndorf in eigen huis met 28-26, na een ruststand van 12-9, van de HSG. En opnieuw stond de keeper van Oranje in de basis en opnieuw speelde Bart Ravensbergen een puike wedstrijd. Met 12 stops, waaronder 2 strafworpen, en een doelpunt van ver in een leeg doel, kon ook hij echter niet verhinderen dat de HSG Nordhorn-Lingen opnieuw tegen puntverlies aanliep.

Maar goed, de top 4 hebben ze nu gehad. Helaas stroomt de ziekenboeg nog steeds maar niet leeg. Die werd nu zelfs aangevuld met keeper Björn Buhrmester, maar hij werd meer dan uitstekend vervangen door onze Nationaal keeper Bart Ravensbergen. De stand: 1. Coburg 17 pt. 2. Tusem Essen 14 pt. 3. HBW Balingen 13 pt. 4. Tus Ferndorf 13 pt. De HSG staat op plaats 8 met 9 pt. Hopelijk worden er dat vrijdag 11!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda