JD Techniek Hurry-Up staat voor loodzware opdracht in Europacup

ZWARTEMEER - Op zaterdag 17 november staat voor de mannen van JD Techniek Hurry-Up een Europacupduel tegen het Portugese AM Madeira SAD op het programma. De wedstrijd zal om 18.30 uur plaatsvinden in sporthal Angelslo in Emmen. JD Techniek Hurry-Up moet uitwijken naar de Emmer zaal omdat de accommodatie in Zwartemeer niet voldoet aan de eisen van het Europese handbalverbond.


De formatie van trainersduo Remer/Kremer schakelde in de vorige ronde eenvoudig het Moldavische Olimpus uit. Het team uit Maderia was in de eerste ronde van de EHF Challenge Cup vrijgeloot. Manuël Kremer schat de overlevingskansen van de Zwartemeerders in op fifty-fifty.

“Het team behoort tot de beste teams van Portugal en speelt wekelijks tegen topploegen als Porto, Benfica en Lissabon”, vertelt Manuël Kremer. “Ik denk dat Madeira kwalitatief licht in het voordeel is, maar als wij onszelf in de thuiswedstrijd een goede uitgangspositie verschaffen zie ik het met vertrouwen tegemoet .” JD Techniek Hurry-Up speelt eerst thuis. Een week later is op het Portugese eiland de return. Het duel staat onder leiding van twee scheidsrechters uit IJsland en een waarnemer uit Zweden.

Tickets in de voorverkoop goedkoper
Kaarten voor het duel zijn online verkrijgbaar via deze link: hurry-up.nl/tickets. Ook zijn er kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe in Zwartemeer. Tickets in de voorverkoop zijn 2 euro goedkoper dan aan de kassa.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda