Tophandbal net over de grens. Ongeslagen status HSG Nordhorn-Lingen gebroken

NORDHORN/LINGEN - Elke serie eindigt ooit een keer. Ook voor de HSG Nordhorn-Lingen. Na 6 wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven, eindigde deze fraaie serie in Lübbecke in de derby tegen Tus N. Lübbecke, dat thuis nog geen punt had verspeeld. Geen schande voor de HSG, dat al wekenlang met een minimale selectie het maximale had gehaald.

Met 31-28 , na een ruststand van 15-11, werd verloren van een dit keer betere( fittere ) tegenstander. Op de ranglijst passeert Tus de HSG Nordhorn-Lingen nu, waardoor de HSG met 20 punten 6e staat. Met nog 4 wedstrijden te gaan tot de WK stop, waarvan 3 thuis nog alle mogelijkheid voor de HSG de aansluiting met de top te behouden.

Positief nieuws is er in ieder geval met de terugkeer op de vloer van keeper Björn Buhrmester. Topscoorder werd dit keer Philipp Vorliceck met 8 treffers. Patrick Miedema trof 6x het doel en Alec Smit pikte zijn goaltje ook weer mee. De eerstvolgende thuiswedstrijd is zondag 9 december a.s. in Lingen in de Emsland Arena. Tegenstander is de EHV Aue en de wedstrijd begint om 17.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda