Tophandbal net over degrens

LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen maakt opnieuw indruk. VFL Hagen stuit meer dan eens op Oranje keeper Bart Ravensbergen in het doel van de HSG. De HSG heeft opnieuw in een uitwedstrijd indruk gemaakt en wint verdiend, na een ruststand van 18-12, voor een handjevol toeschouwers van de VFL Eintracht Hagen met 36-27. Hierdoor staan de mannen van trainer B�¼ltmann voorlopig op de tweede plaats.


Maar de HSC Coburg, waarvan de HSG vorige week thuis voor maar liefst ruim 3.500 toeschouwers op een geweldige manier wist te winnen ( 29-21 ) kan bij winst de Nordhorners weer voorbij streven op de ranglijst. De Oranje keeper Ravensbergen kreeg dit keer de voorkeur en beschaamde het vertrouwen niet. Bart had maar liefst 18 stops ( waaronder 1 strafworp ). Patrick Miedema kreeg 4 goals achter zijn naam en Alec Smit 2.

De volgende thuiswedstrijden zijn: op zondag 3 maart a.s. in het Euregium in Nordhorn tegen de TV Grosswallstadt, aanvang 17.00 uur en op zondag 17 maart a.s. in de Emsland Arena in Lingen tegen Tusem Essen, aanvang van deze wedstrijd is ook om 17. 00 uur. Spanning, sfeer en goed handbal verzekerd. Tussen deze beide wedstrijden in speelt de HSG Nordhorn-Lingen uit bij de koploper HBW Balingen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda