Wouter Sijpkes verlengt bij Oosting E&O

EMMEN - Wouter Sijpkes komt ook het komende seizoen uit voor Oosting E&O. Er was vergaande belangstelling van buurman Hurry Up maar de doelman geeft echter de voorkeur aan een langer verblijf in de Oosting Arena in Emmen.


Ik geloof in de selectie die er nu staat. We vormen een echte groep die terug wil naar de top van eredivisie. Ook heeft de club het facilitair steeds beter voor elkaar. Daarom heb ik vertrouwen in mijn toekomst hier en blijf ik graag. Aldus de 22-jarige aanvoerder die zijn carrière begon bij Exito in zijn woonplaats Sleen. Daar leerde hij van oud E&Oer Edwin Renting de fijne kneepjes van het (handbal)vak om het vervolgens in 2013 de overstap te maken naar E&O.


Voorzitter Ernst Söllner is blij dat de doelman voor de club behouden blijft. ‘Wouter is een voorbeeld voor de rest. Is ambitieus maar ook realist. Heeft goed nagedacht over zijn sportieve toekomst in combinatie met zijn maatschappelijke carrière die hij momenteel opbouwt. Dat is, ondanks zijn nog jonge leeftijd, belangrijk om mee te nemen wanneer je overweegt een andere stap te maken. Vorig jaar werd onze A-jeugd landskampioen. Een groot deel van die selectie speelt nu in Heren 1. Het talent is er. Wij, de club maar ook de spelers zelf, moeten inzien dat we kwaliteit in huis hebben om stappen te maken. Maar dat we ook het geduld moeten opbrengen. Wanneer we daar samen in optrekken heeft handbal toekomst in Emmen. Dat geldt zowel voor de heren- als damesselectie van onze club’.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda