Kwant en Arends naar NAVIQUE/SVBO.

BARGER OOSTERVELD - NAVIQUE/SVBO versterkt zich aankomend seizoen met Eva Kwant (20) en Joelle Arends (26). Kwant afkomstig van buur E&O is een robuuste opbouwster die zowel op de linkeropbouw als op de rechteropbouw uit de voeten kan.


De van origine HVZ-Vivendi afkomstige Kwant is al op jonge leeftijd van de club uit haar woonplaats Oosterhesselen naar E&O gegaan waarna ze zich nu aansluit bij de selectie van NAVIQUE/SVBO. Trainer Lars Hoogeveen; ''Eva is een sterke opbouwster met een goed schot en door haar fysieke kracht zal ze ook ons in de dekking weer een handje verder helpen.'' Aldus Hoogeveen.

Arends sluit zich ook aan bij NAVIQUE/SVBO nadat ze het afgelopen seizoen afscheid had genomen van haar oude club E&O. Heeft ze toch de bal weer opgeraapt en is ze aangesloten bij de club uit Barger-Oosterveld. Arends is een kleinere spel-intelligente speelster die vooral op de midden opbouw goed tot haar recht komt maar ook gewend is om op alle opbouw positie' s te spelen. Trainer Lars is dan ook zeer tevreden met de versterking;

''Joëlle is met haar 26 jaar één van de oudere speelsters bij ons in de selectie en zal met haar ervaring en spelinzicht voor meer rust kunnen zorgen wanneer dat nodig is. Verder is Joëlle een wendbare snelle speelster die daardoor perfect in ons spel past.'' (Foto door Grads Heijne)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda