Haarbrink en Groen naar NAVIQUE/SVBO.

BARGER OOSTERVELD - NAVIQUE/SVBO versterkt zich aankomend seizoen met Sanne Haarbrink (20) en Marleen Groen (20). Sanne Haarbrink is een talentvolle keepster die haar opleiding bij o.a. Tophandbal Dalfsen en E&O uit Emmen heeft genoten.


Sanne die halverwege vorig seizoen gestopt was bij de club uit Emmen hoopt haar plezier terug te vinden bij de selectie van NAVIQUE/SVBO uit Barger-Oosterveld.

Over de komst van Sanne is trainer Lars Hoogeveen content; ‘'Sanne heeft het hele eerste voorbereidingsprogramma meegetraind en heeft laten zien dat ze onze andere keepsters concurrentie kan bieden, iets wat ik graag op elke positie terug wil zien. Men moet vechten voor hun plekje daar worden ze allemaal individueel beter van. Samen met Isa Visser en de ervaren Ilse Spiekman zijn dit de keepsters voor de selectie aankomend seizoen.''

Ook Marleen Groen sluit zich ook aan bij NAVIQUE/SVBO nadat ze het afgelopen seizoen afscheid had genomen van haar oude club E&O. Groen is een linkshandige rechterhoek speelster die ook halverwege de 1e voorbereiding periode aangesloten is bij de club uit Barger-Oosterveld.

''Marleen is een linkshandige speelster die wil vechten voor een plek binnen de selectie, met de blessure' s van Andra Heijne en Simone Valke (beiden op de weg terug ) ben ik blij dat we ook met Marleen er bij concurrentie op de rechterhoek hebben. We spelen volgende week direct tegen Bensheim-Auerbach Flames uit de 1.Bundesliga (oude club van Merel Freriks) dus zullen behoorlijk aan de bak moeten in onze eerste week van de voorbereiding.'' Aldus trainer Lars Hoogeveen.

De wedstrijd tussen NAVIQUE/SVBO en Bensheim-Auerbach Flames is volgende week woensdag 21 augustus om 20:00 uur in de NAVIQUE ARENA te Barger-Oosterveld (Foto: Grads Heijne)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda