Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Ook na de 6e wedstrijd staat debutant HSG Nordhorn-Lingen op 0 punten. In het Euregium in Nordhorn was de MT Melsungen duidelijk te sterk. De MT Melsungen, die vele Duitse internationals in de gelederen heeft, zoals Kúhn, Lemke en Häfner, won na een ruststand van 11-16 uiteindelijk met 24-31. Grote fases van de wedstrijd kon de thuisclub goed meedoen. Dat tot groot enthousiasme van zo’n 2400 fans.


Het had wel de topscorer van de middag in de ploeg. De Oostenrijker Robert Weber speelde een dijk van een wedstrijd en bracht het tot 12 treffers, waaronder 3 strafworpen. De HSG maakte wel de mooiste goals, zoals het vliegertje van Robert Weber en de bal achter de rug om van Patrick Miedema. Maar wat koop je daarvoor als de tegenstander er gewoon meer maakt. Keeper Bart Ravensbergen loste halverwege de eerste helft collega Buhrmester af in het doel en speelde met 9 stops een goede wedstrijd.

Na de uitwedstrijd bij de HC Erlangen dit weekend ( zondag 29 september ) is de volgende thuiswedstrijd op zaterdag 5 oktober in Lingen in de Emsland Arena. Tegenstander is dan de ploeg die de HSG al uit de beker gooide, nl. de SC DHFK Leipzig. Tijd voor een revanche? Aanvang van deze wedstrijd is om 20.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda