Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het hadden 2 punten kunnen en zelfs moeten zijn, maar het werd helaas niets. Sneu en onterecht verlies voor de HSG Nordhorn-Lingen. Topsport kan soms hard zijn, al moeten de mannen van de HSG de hand wel degelijk ook in eigen boezem steken. Speel je de hele wedstrijd beter en sta je kort voor het einde nog met 4 doelpunten ( 23-19 ) voor. Dan mag je deze wedstrijd niet meer uit handen geven.


Helaas gebeurde dat toch. Met 26-25 nam de GWD Minden de punten onverdiend mee naar huis. Ook uit bij de koploper TSV Hannover speelden de roodwitten een prima partij. Ver in de tweede helft had de HSG nog een voorsprong ( 21-23 ), maar konden die niet over de streep trekken. Geen schande overigens. Deze wedstrijd hoefde je niet persé te winnen. Met 30-29 bleef de koploper aan de goede kant van de score.

Mogelijk dat de mannen van trainer Sveinsson wel zelfvertrouwen hebben gewonnen, zodat ze de volgende thuiswedstrijd wel weer eens punten halen. Dat moet dan gebeuren tegen topploeg Füchse Berlin, dat tot nu toe een wisselvallig seizoen doormaakt. Dus wie weet. Op zondag 10 november ’19 in de vertrouwde thuishal, het Euregium , in Nordhorn. Aanvang van de wedstrijd is om half 2 ( 13.30 u. ). Dit in verband met tv uitzendingen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda