Tophandbal net over de grens Sander Visser naar de HSG Nordhorn-Lingen

LINGEN/NORDHORN - Jeugdinternational Sander Visser heeft HV Volendam verlaten en overgestapt naar HSG Nordhorn-Lingen. Op termijn moet hij de opvolger worden van de Oostenrijkse international en clubtopscorer Robert Weber, die zijn tweede seizoen bij de roodwitten ingaat.


De 21-jarige rechter hoekspeler, die voor zijn overstap naar het vissersdorp aan de boorden van het IJsselmeer, ook 2 jaar voor het Emmense E. en O. uitkwam, zet daarmee bij de HSG een “nederlandse traditie op de rechterhoek voort”. Na Nicky Verjans ( in 2 etappes ), Bobby Schagen en Alec Smit, is Sander inmiddels de 4e Nederlander op de rechter flank.

Bij de HSG komt hij o.a. de volgende Nederlandse ( deels ook voor Oranje uitkomende ) jongens tegen: Toon Leenders, Patrick Miedema en keeper Bart Ravensbergen. Sander Visser werd tot nu toe drie keer voor Oranje opgeroepen.

Sander Visser: “Het is voor mij een enorme eer om voor deze grote club uit te mogen komen en de traditie van Nederlandse spelers op rechts voort te kunnen zetten. Bovendien kan ik mij geen betere leermeester op rechts voorstellen dan Robert Weber met al zijn internationale ervaring”.

Nicky Verjans wordt coach van Nordhorn C1
Nicky Verjans stopt als speler bij de HSG Nordhorn-Lingen en gaat als jeugdtrainer aan de slag bij de HSG. De voormalige international neemt samen met Malte Alexy en Tim Malte de c-jeugd onder zijn hoede.

“Een super beslissing”, aldus jeugdcoördinator Frank Schumann. Ook de Nederlandse flankspeler is blij dat hij na het beëindigen van zijn carrière aan deze club verbonden blijft. “Ik verheug mij enorm op deze nieuwe uitdaging”, aldus Nicky Verjans.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda