Herstart competitie positief voor de HSG

NORDHORN/LINGEN - De herstart van de competitie in de tweede bundesliga is voor de HSG goed verlopen. De eerste (thuis ) wedstrijd werd meteen gewonnen. Tegen de oude bekende, Tusem Essen, liep het tot aan de rust nog niet zo goed ( 13-15 achterstand ), maar dat zijn we zo langzamerhand wel gewend bij de HSG. Het is vaker gebeurd deze competitie dat de rode brigade na de pauze op stoom komt.


Maar liefst 19 treffers werden er aan het totaal toegevoegd. En aangezien de gasten daar maar 14 goals tegenover konden stellen, werd de pot met 32-29 gewonnen. Ook onze “Oranje-held” Bart Ravensbergen was er weer bij, stond nog niet zoveel in het veld, maar stopte wel een 7-m. Dat deed ook de andere keeper Björn Buhrmester 1x. Voor 500 toeschouwers werd Georg Pöhle topscorer met 11 treffers, waarvan 3 van de 7-m. streep, scoorde Robert Weber 6x en nieuweling Wasielewski 3x.

Niet onvermeld mag blijven dat de inmiddels 38-jarige Tjech Pavel Mickal nog altijd in het team staat en gewoon doorgaat met scoren, dit keer 2x! Patrick Miedema was helaas vanwege een blessure niet van de partij en Sander Visser kreeg te weinig speeltijd voor goals.

Aangezien de HSG Nordhorn-Lingen ook voor de EK-pauze 2 wedstrijden won, van Dessau ( 29-26 ) en van Lübeck/Schwartau ( 33-31 ) en alleen uit bij Dormagen verloor met 23-19, staat het nog steeds op een 2e plaats achter het vrijwel ongenaakbare VFL Gummersbach.

De volgende thuiswedstrijd is al weer snel. Zondag 13 februari in de EmslandArena in Lingen, aanvang wedstrijd om 17.00 uur. Hopelijk mogen er dan weer meer toeschouwers de wedstrijd zien.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda