Tommie Falke (29) verlengt contract tot 2025

NEERPELT(Belgie)- Het gaat hard voor onze Nederlandse International TOMMIE FALKE. Nadat hij in 2019 zijn eerste contract tekende voor Sporting Pelt, is de 1 meter 83 grote Sporting boy uitgegroeid tot een fenomeen op de Belgische en Nederlandse handbalvelden, en een onmisbare schakel in de grote Sporting ketting. De pijlsnelle doelpuntenmachine zette vandaag zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst die hem 3 jaar langer aan Sporting bindt.
Wat goed is, moet goed blijven ??
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en de tekst 'contract verlenging van 3 jaar TOMMIE FALKE blijft een Sporting boy! Ant ALDERS CRAFT ? buroPix ou U kelqtemma Porten LEFT WING Nationaliteit NL Geboortedatum 08.02.1993 Lengte 184 cm Gewicht 87 kg SPORTING ? 969 SELEC'
Het gaat hard voor onze Nederlandse International TOMMIE FALKE. Nadat hij in 2019 zijn eerste contract tekende voor Sporting Pelt, is de 1m83 grote Sporting boy uitgegroeid tot een fenomeen op de Belgische en Nederlandse handbalvelden, en een onmisbare schakel in de grote Sporting ketting.
De pijlsnelle doelpuntenmachine zette vandaag zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst die hem 3 jaar langer aan Sporting bindt.
“Door deze nieuwe overeenkomst heeft Tommie hier niet alleen een verleden en een heden, maar ook een toekomst”, laat sportief directeur Diederik Stollman weten. “Tommie heeft hier enorme stappen gezet. Hij toont elke dag opnieuw dat we altijd op hem kunnen rekenen. Zijn mentaliteit, uitstraling en liefde voor Sporting passen perfect bij onze grote familieclub.”
Dat Falke zelf ook blij is met zijn verlengd verblijf, liet hij duidelijk blijken: “Het nieuwe contract straalt appreciatie uit voor mijn harde werk. Ik voel mij goed in Pelt en ik heb hier een goeie band met iedereen. Ik ben hier intussen gesetteld samen met mijn vrouw Sanne. We voelen ons hier thuis en het hele plaatje klopt gewoon. Om dan voor 3 jaar te kunnen bijtekenen, dat is echt een geweldig gevoel.”
Een dikke proficiat Tommie Falke.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda