Tophandbal net over de grens

Het begint te lopen bij de roodwitten Na de laatste berichtgeving heeft de HSG Nordhorn-Lingen 4 punten aan het totaal van 4 toegevoegd. Zowel de thuiswedstrijd tegen de TV Grosswallstadt ( 37-31 ) als de daaropvolgende uitwedstrijd bij de VFL Hagen ( 38-33 ) werd gewonnen. En dat met veel doelpunten.


Je zou kunnen zeggen dat het bij de HSG begint te lopen! Alleen de beker wedstrijd in de 3e ronde tegen het 1 klasse hoger spelende Bergischer HC ging verloren met 27-35. Dus uit met het beker avontuur en richten we ons vanaf nu volledig op de competitie. Nu nog het aantal tegen doelpunten en het aantal tijdstraffen omlaag zien te krijgen en dan zullen de punten blijven komen.

De doelpunten makers in deze wedstrijden waren vooral Marschall, Stegefelt, Wasilievski en hoekspeler Lux. Jammer dat diezelfde Lux een 7-m. op het gezicht van de keeper van de tegenstander gooide, waardoor hij met een rode kaart te vroeg moest gaan douchen.

De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 14 oktober a.s. in de Emsland Arena in Lingen. Tegenstander is dan de HSC 2000 Coburg, aanvang 18.00 uur.

Nog even kort terug naar de al genoemde beker wedstrijd tegen de Bergischer HC. Je kon goed zien dat deze tegenstander al een aantal jaren een klasse hoger speelt. Ze speelden sneller en slimmer. Benutten de kansen beter en verdedigen duidelijk beter. Al vrij snel werd duidelijk dat er vandaag voor de HSG weinig te halen viel. De ruststand was al 12-19.

Het 1e doelpunt na de rust van de HSG was wel een fraaie. Een vliegertje van Stegefelt na aangooi van Lux, waardoor het 13-19 werd. De eindstand werd uiteindelijk 27-35. Positief: het optreden van Feld na zijn lange blessure. Bovendien traint rechtsbuiten Sander Visser weer met de groep nadat hij ruim een jaar geleden aan zijn knie geblesseerd raakte. Hopelijk is hij er in november weer bij.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda