Mike van Rooden gaat dames E&O trainen

EMMEN - Mike van Rooden is vanaf het komende seizoen de nieuwe trainer van de dames van E&O. De 56 jarige Emmenaar tekent een contract voor twee jaar.


Hij maakt de overstap van de heren van het Duitse SG Neuenhaus/Uelsen waar hij het afgelopen seizoen mee promoveerde naar de Oberliga. E&O is voor Mike van Rooden een open boek. Hij was al eens vijf jaar trainer van het eerste dames team en bracht toen de ploeg na vier jaar weer terug naar de eredivisie. Met zijn 25 jaar trainerservaring is Van Rooden is gepokt en gemazeld in het trainersvak. Zo trainde hij o.a. de dames van Actief Klazienaveen en van S.V.B.O. Als heren trainer was hij actief bij SVBO, Hurry Up en DOS. Technisch manager Harrie Weerman van E&O is blij met de komst van van Rooden. ‘Hij stond het afgelopen seizoen al bovenaan onze kandidatenlijst maar had toen nog een doorlopend contract. Mike kon ook bijtekenen bij Neuenhaus maar heeft bewust voor E&O gekozen’.


Technische staf compleet
E&O heeft de technische staf van dames 1 en 2 in een vroeg stadium compleet. Coos ter Mors wordt naast Mike van Rooden de assistent trainer. De huidige coach van dames 1 Saskia Lambers neemt de rol van teammanager over van Mascha de Vries. Frank van der Zanden en Vincent Mooi vormen ook het komende seizoen de technische leiding over dames 2.

Speelsters tekenen bij
E&O werkt hard aan de toekomst. Een toekomst waarbij veel ruimte is voor talentvolle en ambitieuze meiden die beter willen worden door o.a. veel en hard te trainen. Het merendeel van de dames 1 en 2 selectie heeft aangegeven ook het komende seizoen bij E&O te spelen. Manon Berends, Ilse Spiekman, Anouk Hölscher, Rente Bakker, Aniek Arends, Ellis Baas, Danniek Berends Tessa Oosting, Lotte Boelens, Tessa Wehkamp, Merel Freriks, Mariska Fuhler, Sanne Berends, Linda de Ruyter, Mariel Beugels, Leonie Meijer, Joëlle Arends, Pamela Kloppenburg, Susan Boon, Rowen Gudde, Monique de Boer, Soraya Wassen en Tessa Hilbrands blijven spelen in het groen wit van E&O.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda