Beachhandbaltoernooi op Landgoed Zwartemeer groot succes

ZWARTEMEER ? In de afgelopen jaren wist een team van Hurry Up zeven keer Nederlands kampioen beachhandbal te worden. Met het prachtige strand op landgoed Zwartemeer is het niet zo moeilijk te bedenken dat er een beachhandbaltoernooi moest komen. Het werd een driedaags evenement met een combinatie van sport en entertainment voor de deelnemers uit alle delen van het land van Naaldwijk tot Arnhem en natuurlijk ook Zwartemeer en omstreken.

 
Bij de dames viel pas na een “shoot out” de beslissing tussen het damesteam van Westlandia uit Naaldwijk (wit) en de plaatselijke trots Hurry Up. De ploeg uit Naaldwijk mocht de grote Landgoed Zwartemeer Bokaal in ontvangst nemen. Ook was er voor complete ploeg een Survival arrangement terwijl Hurry Up een golf arrangement als prijs meekreeg. Als derde eindigden de Zandhazen uit Mill.

Bij de heren waren de meervoudig Nederlandse kampioen beachhandballers van Hurry Up de te kloppen ploeg. Onder de toepasselijke naam van De Kampioenen werd het toernooi op hun naam geschreven en die prestatie was goed voor een Paintball arrangement terwijl nummer twee Hurry Up een golfarrangement won. Al met al een beachhandbaltoernooi die onder leiding van speciale beachhandbalscheidsrechters werd geleid, ook volgend jaar weer een vervolg zal krijgen. (zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda