Belangrijke winst Pals groep E&O tegen Quintus

EMMEN - Een week na de smadelijke nederlaag in Venlo tegen Loreal heeft Pals groep E&O in eigen huis laten zien dat de ploeg toch over karakter beschikt. Quintus werd na een 14 ? 13 ruststand met 31 ? 28 verslagen. Gemakkelijk ging het niet tegen de ploeg van oud E&Oer Remco Hagen. Maar dat was van tevoren ook niet de verwacht. E&O begon moeizaam, kwam op een 0 ? 3 achterstand en liet pas in de zevende minuut via Niek Bezoen haar eerste treffer noteren. Tot aan de gelijkmaker van Erik Huizing in de 27ste minuut (11 ? 11) hadden de gasten het betere van het spel. Dat E&O met een voorsprong (14 ? 13) de rust in kon gaan was te danken aan cirkelspeler Leon van Schie die in de slotseconde nog een strafworp benutte.
Na rust leek de thuisploeg de wedstrijd te beslissen toen het een vier punten voorsprong nam, 20 – 16. Maar door fout op fout te stapelen kwamen de gasten uit Kwintsheul terug in de wedstrijd, 20 – 20. Langzamerhand trok E&O het spel wel naar zich toe. De overstap van Quintus van een offensieve naar een 6 – 0 dekking was vervolgens koren op de molen voor Erik Huizing. Keer op keer passeerde hij de verdediging en keeper Jeroen Weber om uiteindelijk uit te komen op een totaal van 12 treffers, eindstand 31 – 28. Pals groep E&O kan zich nu gaan opmaken voor de derby zaterdag in Zwartemeer tegen Kremer Hurry Up.