Dames E en O maatje te klein voor VOC

HANDBAL - De dames van E en O hebben in de play-offs om de landstitel gisteravond met 31-23 verloren van VOC Amsterdam. De Emmer vrouwen konden de landskampioen tot 6-6 volgen, daarna liep de ploeg uit de hoofdstad voor rust weg tot 17-9. De Emmer vrouwen herpakten zich na de pauze en kwamen terug tot een verschil van drie punten. Enkele tijdstraffen voor de ploeg van Joop Fiege stopte de opmars en zo kon VOC weer uitlopen. De einduitslag van 31-23 was volgens Joop Fiege een normale afspiegeling van de verhoudingen.

De nederlaag heeft voor de Emmer vrouwen niet direct gevolgen voor het halen van de kruisfinales. De HandbalAcademie, die nu tweede staat doet hier niet aan mee, dus de prestaties van Kwiek zijn alleen belangrijk voor de Emmer formatie. He team uit Raalte verloor met 39-28 van diezelfde HandbalAcademie. De stand is nu als volgt.

1. VOC Amsterdam 2 - 8
2. HandbalAcademie 2 - 5
3. E&O 2 - 4
4. Kwiek 2 - 1

Komende donderdag speelt Een O de belangrijke halve finale voor de beker tegen de HandbalAcademie. De wedstrijd in De Ben Kwijt Arena in Emmen begint om 20.00 uur. Het halen van de finale is volgens Fiege al het halen van een prijs.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda