Dames Huyser E&O onderuit in en tegen Dalfsen

DALSEN - Het is de dames van Huyser E&O niet gelukt om alleen koploper te worden in de ere divisie. In en tegen Dalfsen ging de brigade van trainer/coach Joop Fiege met 31 ? 26 onderuit. Het begin en eigenlijk de gehele eerste helft verliep moeizaam voor E&O. Zo waren de speelsters van E&O die ook deel uit maken van de handbalacademie door fileleed vanuit Arnhem bijna te laat in Dalfsen. Dat overkwam de in Duitsland woonachtige IJslandse aanwinst Thorey Rosa Stefansdottir ook bijna. Echt gladjes verliep de aanloop voor de Emmense dames dus niet.
E&O was in de eerste helft niet goed bij de les wat resulteerde in een 13 – 8 achterstand bij rust. In de tweede helft liep het beter en werd het verschil op een gegeven moment zelfs teruggebracht naar drie. Annelies Kok had met acht treffers een groot aandeel in de terugkomst maar dat was wel één van de positieve uitzonderingen.

De teamprestatie was niet goed en daarnaast is Dalfsen, zeker in eigen huis, moeilijk te verslaan. Lang tijd om bij de pakken neer te gaan zitten is er niet want zaterdag wacht in eigen alweer de confrontatie met Loreal in Venlo.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda