Dames Huyser E&O winnen toernooi in Bremen

Met het winnen van het Werder Bremen toernooi hebben de dames een succesvolle vierdaagse trainingsstage in Duitsland afgesloten. Op de slotdag stond er een toernooi op het programma met deelname van MTV Rohrsen, Werder Bremen 2 en HSG Heidmark. De uitslagen waren als volgt:

Dames Huyser E&O winnen toernooi in Bremen

Huyser E&O – Werder Bremen 2 18-12
MTV Rohrsen – HSG Heidmark 20-10
Werder Bremen 2 – MTV Rohrsen 12-15
HSG Heidmark – Huyser E&O 8-25
Huyser E&O – MTV Rohrsen 21-17
Werder Bremen 2 – HSG Heidmark 19-13

De volgende test in de voorbereiding is komende zondag 23 augustus bij het Toernooi van Coesfeld met deelname van Recklinghausen(2de Bund),Kempen(Reg.liga) en Olympia Hengelo.

Ginie Fokkens neemt de dames onderhanden tijdens het trainingskamp

Start competitie
Zowel de dames als de heren beginnen het seizoen met een thuiswedstrijd. De dames van Huyser E&O gaan van start op zaterdag 29 augustus met een thuiswedstrijd tegen Hoeve De Aar B.F.C. De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena begint om 20.00 uur. Een week later op zaterdag 5 september spelen de heren van Pals groep E&O thuis tegen promovendus Loreal uit Venlo. Ook die wedstrijd begint om 20.00 uur.

Heren op trainingskamp
Vrijdag vertrekken de heren van Pals groep E&O voor een vierdaagse stage naar het Duitse Magdeburg. Het wedstrijdprogramma tijdens het trainingskamp ziet er als volgt uit. Op zaterdag van 10.00 - 18.00 uur een toernooi in Glinde met deelname van SV Oebisfelde, SG Eintracht Glinde, SV Lubbenau, HC Aschersleben, HC Einheit Halle en SV Anhalt Bernburg (de ploeg van oud E&O keeper Luchien Zwiers). Op zondag is er om 16.00 uur de wedstrijd tegen HSV Haldensleben. De trainingsstage wordt op maandag afgesloten in Kothen tegen HG 85 Kothen. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur. 

Pals groep E&O voor Europacup naar Kroatië
Pals groep E&O gaat voor de Europacup (Challange Cup) naar Kroatië. De heren spelen in een poule van vier ploegen. Tegenstanders zijn Drammen HK (Noorwegen), Dublin International (Ierland) en het organiserende RK Siscia. De plaats Siscia is gelegen op ruim 50 km. van de hoofdstad Zagreb. Het toernooi wordt afgewerkt van 9 t/m 11 oktober. Pals groep E&O opent het toernooi op 9 oktober tegen RK Siscia. De nummers 1 en 2 van de poule gaan door naar de volgende ronde.

De Tegenstanders

Drammen HK (Noorwegen)


Dublin International (Ierland)


RK Siscia (Kroatië)


Hoofdsponsor Heren





Hoofdsponsor Dames


Kroese Wevers Accountants en belastingadviseurs


Hoofdsponsor Jeugd


Kroese Wevers Accountants en belastingadviseurs


Halsponsor

 
PALSgroep HOUKES cs omale bv

 


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda