De handbalweek van RTV Drenthe

ASSEN - De nationale handbalcompetitie en het bekertoernooi naderen hun ontknoping. Radio Drenthe zal in extra uitzendingen van De Sportavond van Drenthe hiervan verslag doen. De heren van E&O uit Emmen hebben nog steeds kans op het bereiken van beide finales, terwijl de mannen van Hurry Up uit Zwartemeer strijden voor een plaats in de finale van het bekertoernooi. Voor beide Drentse clubs valt de beslissing binnen een week.

Playoffs
Op Radio Drenthe wordt zaterdag 7 mei rechtstreeks verslag gedaan van de wedstrijd Aalsmeer – E&O en op zaterdag 14 mei zijn er live verslagen van E&O – Quintus en Hurry Up – Aalsmeer. Op beide avonden begint De Sportavond van Drenthe om 20.00 uur. De uitzending duurt tot 22.00 uur.

Beker:
In de halve finale van het nationaal bekertoernooi speelt Hurry Up op dinsdag 10 mei in Zwartemeer tegen de Limburg Lions. De mannen van E&O spelen in hetzelfde toernooi op donderdag 12 mei de uitwedstrijd tegen Aalsmeer. Beide avonden zijn de wedstrijden rechtstreeks te volgen op Radio Drenthe vanaf 20.00 uur.

De Sportavond van Drenthe Sport op Radio Drenthe:
zaterdag 7 mei, dinsdag 10 mei, donderdag 12 mei en zaterdag 14 mei.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda