De kop is eraf!

EMMEN - Voor de dames- en herenselectie van E&O zit de eerste trainingsweek er op. Helaas konden beide trainers nog niet beschikken over een voltallige selectie. De start van de competitie is op zaterdag 3 september. De dames spelen dan uit in Kwintsheul tegen de nummer 4 van het afgelopen jaar Quintus. De heren spelen op dezelfde dag in en tegen landskampioen Kras Volendam.
Heren op toernooi in Oldenburg (Dui)
De eerste oefenduels komen in zicht. De vuurdoop voor de heren van Pals groep E&O is het komend weekend (13 & 14 augustus) tijdens een toernooi in het Duitse Oldenburg. De wedstrijden worden afgewerkt in de Robert-Schumann Halle in Oldenburg.

Zaterdag 13 augustus
14.00 uur: HSG Varel – Pals groep E&O 
17.30 uur: VFL Oldenburg – Pals groep E&O
De speeltijd op zondag is afhankelijk van het resultaat op zaterdag 12.00, 13.45 of 15.30 uur.

E&O bij de Gouden Pijl
E&O geeft dinsdagmiddag acte de presence bij het wielerspektakel De Gouden Pijl in het centrum van Emmen. Beide selecties gaan om 17.00 uur van start in de Bikestep race. Het is niet de eerste keer dat E&O actief is bij de Gouden Pijl. In 2007 werd de selectie van FC Emmen in een rechtstreeks mountainbike duel verslagen. Niet alleen E&O is dinsdag van de partij. Ook de damesselectie van VFL Oldenburg, op trainingskamp in Emmen, zal onder de naam Top Team Kwebbel van start gaan.

Internationaal handbaltreffen in Emmen
De sporthal Angelslo in Emmen is van 12 t/m 14 augustus het decor voor een internationaal handbal treffen tussen dames topteams uit Duitsland en Nederland. Deelnemende teams zijn VFL Oldenburg (DUI), Bad Wildungen (DUI), Dalfsen en Hellas. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 12 augustus:
20.00 uur, VFL Oldenburg – Bad Wildungen

Zaterdag 13 augustus
18.00 uur, VFL Oldenburg – Hellas
20.00 uur, Bad Wildungen – MizuWaAi Dalfsen

Zondag 14 augustus
13.00 uur, VFL Oldenburg – MizuWaAi Dalfsen
15.00 uur, Hellas – Bad Wildungen

De toegang bij alle wedstrijden is gratis.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie van het toernooi is nog op zoek naar vrijwilligers voor allerhande diensten. Voor aanmelding of informatie kun je contact opnemen met Gerhard Husers via gerhardhusers@hotmail.com of via info@eenohandbal.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda