Donderdag start nacompetitie Huyser E&O

EMMEN - De dames van Huyser E&O beginnen komende donderdag aan de nacompetitie. Tegenstander in de Ben Kwijt Arena in Emmen is het team van de Handbalacademie. De ploeg van trainer Joop Fiege is nog vol in de race voor twee prijzen, de landstitel en de beker. De kortste weg naar succes is via de bekercompetitie. Daarin spelen de dames op donderdag 15 april om 20.00 uur voor een plaats in de finale thuis tegen Gibo groep Kwiek. Maar eerst wacht donderdag tegen de Handbalacademie de eerste wedstrijd in de nacompetitie. De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena begint om 20.00 uur en staat onder leiding van het arbitrale duo Schrijver en Lubbers.
Zaterdag 10 april
Limburg Lions – Pals groep E&O
Zaterdag vervolgt Pals groep E&O de play-offs met de belangrijke uitwedstrijd in Geleen tegen de Limburg Lions. In de kampioensgroep staat E&O op een tweede plaats met één punt achterstand op Volendam en drie punten voor op Eurotech Bevo en vier op Aalsmeer. Andere duels zaterdag zijn vd. Voort Quintus – Eurotech Bevo en Fiqas Aalsmeer – Kras Volendam. De wedstrijd in het Sportcentrum Glanerbrook begint om 21.00 uur.

Supportersbus naar Limburg    
Bij voldoende deelname rijdt er zaterdag een supportersbus naar Limburg voor de wedstrijd van de heren tegen de Lions. Aanmelden kan t/m woensdag bij Jesper Arends via jesper93arends@hotmail.com . De buskosten zijn € 15,00 per persoon.

Zaterdag 10 april
T+A VOC Amsterdam – Huyser E&O
Zaterdag reizen de dames van Huyser E&O af naar Amsterdam Noord waar in Sporthal Elzenhagen de ontmoeting wacht met T+A VOC. VOC heeft er inmiddels al één wedstrijd op zitten in de nacompetitie. Uit in Raalte werd Kwiek met 32 – 40 verslagen. De wedstrijd zaterdag begint om 20.00 uur.

Zaterdag erop of eronder voor heren 2
Red Rag Tachos – Pals groep E&O 2
Voor het tweede heren team van Pals groep E&O is het zaterdag erop of eronder. Winst of een gelijkspel tegen de directe concurrent Tachos is nodig om in de eerste divisie te blijven. Verlies betekent een stapje terug naar de hoofdklasse. De wedstrijd in Sporthal De Slagen in Waalwijk begint om 20.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda