E&O Nieuws

1 Beneluxliga weekend in Emmen Dit weekend staat in de Harwig Arena in Emmen de Benelux liga op het programma. Zaterdag en zondag is het Nederland ? Belgi? voor de heren van Pals groep E&O. Zaterdag is Achilles Bocholt om 18.00 uur de tegenstander. Een dag later wacht om 14.30 uur de wedstrijd tegen de Belgische kampioen United HC Tongeren. Zowel Bocholt als Tongeren zijn in de Belgische eredvisie na 3 wedstrijden nog zonder puntverlies. Beide duels staan onder leiding van het Luxemburgse arbitrale duo Linster en Rauchs.

2. Toegangskaart zaterdag ook zondag geldig
De toegangsbewijzen bij de Beneluxliga wedstrijd van zaterdag geven ook toegang tot de Benelux liga wedstrijd op zondag. Dus 2 wedstrijden voor de prijs van 1. Seizoen- en sponsorkaarten zijn zaterdag en zondag ook geldig.

3 Dames zaterdag thuis tegen Fortissimo
Een belangrijk duel voor de dames van Kwebbel E&O zaterdagavond in de Harwig Arena. Met GOconnectIT Fortissimo komt er een directe concurrent voor lijfsbehoud naar Emmen. Aangezien de punten niet voor het oprapen liggen is winst erg belangrijk. Met Arthur Langedijk zit er voor Emmen en Omstreken een oude bekende op de bank bij de gasten. De wedstrijd in de Harwig Arena begint om 20.30 uur en staat onder leiding van het Limburgse koppel Schols en Zuylen.

4 Vizier dames Kwebbel E&O op scherp Bij Maarten Oogmode
Met nieuwe lenzen, beschikbaar gesteld door onze sponsor Bij Maarten Oogmode, staat het vizier van de speelsters  Rachel Piekhaar, Kelly Erenstein en Manon Berends weer op scherp. Bij Maarten Oogmode aan de Hoofdstraat 101 in Emmen is het uitzoeken van een bril een plezier. In de fraai vormgegeven winkel kunt u rustig de trendy brillen en zonnebrillen bekijken en passen.

Bij Maarten Oogmode geeft u, indien gewenst, gedegen advies. Bij Maarten Oogmode maakt gebruik van de nieuwste oogmeetapparatuur. Zo kan Bij Maarten Oogmode perfect bepalen welke brillenglazen het best bij u passen. Wilt u uw ogen laten meten? Bel dan gerust om een afspraak te maken. Telefoon: 0591-612418. Tot ziens bij Maarten Oogmode!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda