Eerste winst voor Heren Hurry Up

ZWARTEMEER - Na vijf nederlagen op rij lukte het de heren van Hurry Up in Zwartemeer om de eerste twee punten binnen te halen. In sporthal De Eendracht werd het na een 16-13 ruststand uiteindelijk 31-26 voor de mannen van trainer/coach Christian Eppensteiner. Hurry Up moest het ook in deze wedstrijd doen zonder de geblesseerden Ronald Suelmann en Robin Vendelo. Aan de andere kant was de aanwezigheid van Germ Germs na een maandenlange blessure weer een pluspuntje. In de helft bleven beide ploegen redelijk bij elkaar in de beurt, maar in de tweede helft nam Hurry Up plotseling afstand.

Het verschil was op een moment zelfs 11 doelpunten, maar Hurry Up zag die ruime voorsprong plotseling terugvallen naar vijf doelpunten. Het sein om even weer bij de les te zijn en deze voorsprong tot het einde vast te houden. Edwin de Raad was met negen treffers topscorer. De andere doelpunten kwamen op naam van Martijn Louissen(7x), Rick Philips(4x),  Loek Hageman(4x), Mart Aalderink(3x),  Arjan Berends(2x) terwijl Paul Schuiling en Martin de Hoop elk één keer raak troffen.