Goede start dames Mannak Hurry-Up

GRONINGEN - De dames van mannak Hurry Up moesten voor de eerste competitiewedstrijd aantreden tegen V en S uit Groningen. Mannak/ Hurry-Up , dit seizoen versterkt met Marieke Bruinsma , Ilse Spiekman en Suzanne Seubers,begon uiterst geconcentreert aan de wedstrijd. De eerste treffer van de wedstrijd was voor V en S , maar daarna nam Hurry-Up het heft in handen. Via 1-3 liep Hurry-Up weg naar 3-7 . Door slordig om te gaan met de kansen , gaf Hurry-Up V en S de kans om terug te komen in de wedstrijd. V en S kwam hierbij terug naar 9-11. Daarna nam Hurry-Up weer wat meer afstand en werd met de stand 9-13 , de ruststand bereikt.

Na de rust liep Hurry-Up snel uit naar 9-15 , maar na een aantal tijdtraffen aan Hurry-Up kant kwam V en S echter nog een keer terug tot 15-18. Maar toen de dames uit Zwartemeer weer wegliepen , was het verzet bij de Groningers gebroken. Hurry-Up liep vervolgens geroutineerd uit , en bepaalde de eindstand op 16-23. Mannak Hurry-Up speelde vooral , in de dekking een ijzersterke wedstrijd , mede door het goede keeperswerk van Annika Berends (1e helft) en Ilse Spiekman (2e helft)

Scores Mannak Hurry-Up: Mariska Fuhler 6x , Marieke Bruinsma 5x , Saskia Lambers 5x , Lianne Eising 3x , Rianne Suellman 2x, Milou Weinands 1x , en Betsy Hoogenberg 1x.

De volgende wedstrijd van de dames is op zondag 18 oktober,  aanvang 15:15 uur in sporthal de Eendracht in Zwartemeer.