Handbalkraker tussen Pals groep/E&O en Mannak/Hurry-up

EMMEN - De handbalkraker van het noorden tussen Pals groep E&O - Mannak/Hurry-up staat voor zaterdag op het programma. De gedachten van veel E&O aanhangers gaan deze week vast nog wel eens terug naar 19 oktober 2006. Toen verloor E&O immers in eigen huis met 23 - 24 van de oranjehemden uit Zwartemeer. Duidelijk is al wel dat er waarschijnlijk gespeeld gaat worden in een uitverkochte Ben Kwijt Arena.
Verder vooruit blikken op de wedstrijd is overbodig. Iedereen weet waar het om gaat en dat is niet alleen om de twee punten. De wedstrijd zal zich afspelen in een sfeer die je op de handbalvelden in Nederland maar weinig tegenkomt. Aanvang van het duel is 21.00 uur.

Voor de wedstrijd van de heren aan spelen de dames van Huyser E&O om 19.00 uur tegen Loreal. Kaarten voor zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Coach, Hoofdstraat 55 in Emmen: Feestartikelen Schuur, Wilheminastraat 107 in Emmen, Bouds-Inn, Oosterdiep w.z. 5 in Emmer-Compascuum en Zantingh Tweewielers, Vaart nz 7 in Nieuw Amsterdam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda