Handbalnieuws E&O

EMMEN - Hier volgt het laatste nieuws van handbalvereniging E&O uit Emmen.
Pals Groep E&O wederom tegen FIQAS/Aalsmeer
Onze heren zullen donderdag wederom af moeten reizen naar Aalsmeer. Afgelopen zaterdag moest dit voor de competitie en donderdag zal er in Aalsmeer worden gestreden voor een plek in de bekerfinale. Na het zware verlies van afgelopen zaterdag moeten onze heren proberen om zichzelf en het team weer op de rails te krijgen. Bekerwedstrijden zijn namelijk wedstrijden die compleet op zichzelf staan. Trainer/coach Arthur Langedijk zal donderdagavond toch echt iets uit de hoge hoed moeten toveren om voor de eerste keer dit seizoen Aalsmeer te kunnen verslaan. 4 keer eerder kon Pals Groep E&O niet winnen van FIQAS/Aalsmeer. De wedstrijd zal beginnen om 20.00 uur. Onze heren kunnen alle steun gebruiken, dus kom naar Aalsmeer!

Huyser E&O speelt eerste thuiswedstrijd sinds! lange tijd
Komende zondag nemen onze dames het op tegen degradatiekandidaat DSS. Het team van trainer/coach Jan Gerald Mulder zal moeten proberen om het seizoen met een aantal positieve resultaten af te sluiten. De dames, die kampen met veel blessureleed, zullen in de "Ben Kwijt" Arena om 15.00 uur beginnen. Het is van belang dat Huyser E&O laat zien dat ze met de kwaliteiten die ze in het team hebben gemakkelijk andere tegenstanders kunnen verslaan. Alleen moet het vertrouwen even terug gevonden worden. Wij kunnen met ons allen de dames hierbij helpen. Laat de dames het niet alleen oplossen. Laat je dus zondag van je beste kant en moedig de dames aan!

LET OP: zondag zal de sporthal niet op de normale manier bereikbaar zijn. i.v.m. de wielerronde van Angelslo zal er alleen een parkeer mogelijkheid zijn bij de kerk aan de Statenweg.

Pals Groep E&O speelt laatste offici! ële thuiswedstrijd
Zaterdagavond zullen onze heren het seizoen in de "Ben Kwijt" Arena afsluiten. Pals groep E&O moet het dan opnemen tegen concurrent Quintus. Deze laatste wedstrijd is voor beide teams nog van groot belang. De laatste plek in de Beneluxliga gaat namelijk naar de winnaar van deze wedstrijd. Dit kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom doen wij voor de laatste keer een beroep op al onze supporters. Onze heren hebben een mooi en goed seizoen gehad, waarin ze met een jong team toch mee hebben kunnen strijden om het kampioensschap. Daarnaast zal er ook nog een grote verloting gehouden met verschillende grote prijzen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren.
Na afloop van de laatste wedstrijd van Pals Groep E&O zal de prijsuitreiking in de kantine zijn. Moedig onze heren aan en schreeuw ze naar die 4e plaats.

Stichting Heel Goed op bezoek bij Handbalvereni! ging E&O
Tijdens de thuiswedstrijden van de Dames- en Herenselecties dit weekend zal Stichting Heel Goed op bezoek komen. De stichting helpt mensen met een laag inkomen en geeft ze kleding en andere soorten hulpmiddelen. Handbalvereniging E&O heeft besloten deze mensen een onvergetelijke dag te bezorgen door ze uit te nodigen voor een wedstrijd van Pals Groep E&O of Huyser E&O. Het project wordt net als onze vereniging volledig gerund door vrijwilligers en is gevestigd in Winkelcentrum Angelslo. Handbalvereniging E&O is dus op verschillende manieren te vergelijken en betrokken bij dit project.


Speler van de wedstrijd FIQAS/Aalsmeer - Pals Groep E&O: Niek Kuik
Stand
1. Erik Huizing
2. Leon van Schie
3. Johan Bos


Speelster van het jaar.
Stand
1. Manon Berends
2. Thorey Rosa Steffansdottir
3. Esther Schop

Pals Groep E&O machteloos in Aalsmeer
Onze heren streden afgelopen zaterdag voor de laatste kans op een plek in de finale om het landskampioensschap. In Aalsmeer moesten ze voor het eerst dit seizoen gaan winnen van hun grootste concurrent, Aalsmeer. De supporters die waren gekomen om onze heren aan te moedigen zagen een goed begin. De eerste 20 minuten ging er niet veel fout bij Pals Groep E&O. Tot een stand van 4-7 en toen ging alles mis. Kansen werden niet benut en Aalsmeer liep gemakkelijk door de verdediging van onze heren. Met een ruststand van 14-11 leek de tweede helft nog spannend te worden. Maar Aalsmeer pakte de draad van de eerste helft weer op en liep gemakkelijk uit. Toen de derde tijds! traf voor cirkelspeler Leon van Schie een feit was, kon Pals Groep E&O geen potten meer breken. Voor onze heren rest nog slecht een theoretische kans om in de finale te komen. Eerst donderdag de strijd om een plek in de bekerfinale.

Huyser E&O zwaar onderuit in Dalfsen
Onze dames kwamen afgelopen zaterdag voor het eerst sinds maart weer in actie. Tegen koploper en voornaamste kampioenskandidaat MiZuWai/Dalfsen moest er weer een beetje ritme op gedaan worden. Helaas konden onze dames door het vele blessureleed niet op volle sterkte aantreden tegen de kampioenskandidaat. Al vroeg in het begin nam Dalfsen het voortouw en scoorde er rustig op los. Onze dames, met meerdere B-jeugd speelsters, hadden hier niets tegenin te brengen en konden aanvallend ook niets terugdoen. Uiteindelijk werd er verloren met 40-12. Ook voor de dames is het dus belangrijk om voor komende week weer met de gezichten dezelfde kant op te kijken. Kom zon! dag om 15.00 uur naar de "Ben Kwijt" Arena om onze dames aan te moedigen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda