Heren Kremer/Hurry-Up verliezen seizoensopening

VENLO ? Het eerste herenteam van Kremer/Hurry-Up heeft een gevoelige nederlaag opgelopen tijdens de openingswedstrijd van het nieuwe handbalseizoen. Tegen Loreal uit Venlo werd met 28 ? 26 verloren. De nederlaag komt hard aan voor het team uit Zwartemeer waar vooraf een overwinning werd verwacht tegen Loreal. In de eerste helft was er nog geen vuiltje aan de lucht voor Hurry-Up en stond het team 4 punten voor bij de rust. Bijna de gehele wedstrijd werd gedomineerd door de Zwartemeerse handbalploeg maar in de slotfase van de tweede helft werd de wedstrijd uit handen gegeven.

Trainer/coach Joop Fiege: “We konden de rust en de concentratie niet meer bewaren en de uitslag is ook een grote teleurstelling voor ons team. Volgende week zaterdag hoop ik dat we ons revancheren  voor deze uitslag en voor een stunt kunnen zorgen tegen Quintus wat een potentieel top 4 team is van de eredivisie.” Topscorer in Venlo voor Hurry-Up was Ronald Suelmann met 10 treffers. Loek Hageman en Germ Germs scoorden ieders 4 maal.

Aanstaande zaterdag 11 september is de eerste thuiswedstrijd voor Kremer/Hurry-Up tegen Quintus uit Kwintsheul. De wedstrijd begint om 20:30 in sporthal de Eendracht te Zwartemeer.