Het VRFH-Actieftoernooi 17 en 18 september

KLAZIENAVEEN - Zaterdag 17 en zondag 18 september zal Handbalvereniging Actief uit Klazienaveen opnieuw het H.V. Actief toernooi organiseren. Het toernooi staat garant met handbal voor dames en heren op niveau (regioklasse) en bovendien veel gezelligheid met een feest op zaterdagavond in de kantine van sporthal de Zon. De poulewedstrijden van het toernooi zullen op zaterdag (17 september) plaatsvinden en vervolgens vinden op zondag (18 september) de finalewedstrijden plaats.

Naast het eerste heren- en damesteam van H.V. Actief zelf, zullen er teams vanuit het hele land deelnemen aan dit toernooi. Bij de dames zijn dit: HWC uit Vlaardingen, Wings uit Den Haag en E & O uit Emmen. Bij de heren zijn de deelnemende ploegen: WHC uit Vlaardingen, V & S uit Groningen en Donar uit Hengelo.

Uiteraard kan een groot toernooi als deze niet plaatsvinden zonder sponsoring. Net als voorgaande jaren zal één van de grotere advocaten en notarissen combinaties van Drenthe, van Roosmalen, Fissering en Hilgen advocaten en notarissen, de hoofdsponsoring voor dit sportieve toernooi in Klazienaveen op zich nemen. 

Een toernooi als deze is natuurlijk veel leuker met veel aanmoediging vanuit het publiek! Kom daarom op zaterdag 17 september van 12.00 tot 21.00 en zondag 18 september van 9.00 tot 15.00 kijken naar dames- en herenhandbal op hoog niveau in Sporthal De Zon in Klazienaveen. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda