Hoopvol begin heren DOS in de regioklasse

EMMEN - De stemming zat er goed in zondagmiddag in de Klabbe en heren 1 van DOS gingen vol vertrouwen de eerste wedstrijd van het seizoen in, waar werd gehoopt op een winst tegen Hurry-Up/HVC 3. Het team van Hurry-Up/HVC was echter een heel ander team dan het vorig jaar. De dekking van DOS stond goed, en de wedstrijd ging mede dankzij het snelle spel van DOS gelijk op. De rust werd bereikt met een stand van 10-11. Ook na de rust bleef de wedstrijd gelijk op gaan mede dankzij sterk keeperswerk aan beide zijden door respectievelijk Wouter Greevink en Albert Paas.

In de laatste 10 minuten kantelde de wedstrijd in het voordeel van het geroutineerde Hurry-Up/HVC dat dankbaar gebruik van het overenthousiasme van het jeugdige DOS-team.

DOS pakte wat 2 minuten straffen en uitblinker Kevin Bos incasseerde in de slotminuten een rode kaart. Al met al een verlies (19-23) wat niet nodig was geweest aldus trainer en spelers maar met perspectief voor de toekomst.

De doelpunten voor DOS werden gemaakt door Sander Berg 1x, Kevin Bos 9x, Sander Greevink 3x, Kjeld Kaiser 1x, Sven Thole 2x, Mark Veenhoven 3x.`