Huyser E&O 2 geeft koploper Hacol?90 pak slaag

EMMEN - Het tweede damesteam van Huyser E&O kende zondag in de thuiswedstrijd geen genade met Hacol,90. E&O won in de Ben Kwijt Arena dik verdiend met 30 ? 17. De koploper uit Oldenzaal was tot nu toe nog zonder puntverlies. Maar Hacol?90 kon tegen E&O 2 haar favorietenrol geen moment waar maken. Dat ploegen uit de provincie Overijssel vaak een prominente rol spelen in de regioklasse heeft vooral ook te maken met het thuisvoordeel.
Wedstrijden op lager niveau moeten nagenoeg altijd worden gespeeld zonder hars. Spelen zonder hars mag eigenlijk geen handbal genoemd worden. Vergelijk het met een turnoefening zonder magnesium aan de rekstok van turner Epke Zonderland. Dat wordt ook een lastig verhaal.

Aan kwaliteit ontbreekt het E&O 2 zeker niet. Het grootste gevaar blijft schuilen in de uitduels zonder hars in Overijssel. Als E&O 2 zich over die handicap heen kan zetten is het zeker een favoriet voor de titel in de regioklasse. Door de winst neemt Huyser E&O 2, op doelsaldo, de koppositie over van Hacol’90.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda